Patricia van der Velden

In oktober 2017 ben ik als Manager Bedrijfsvoering gestart bij Klant Contact Services. Ik heb een achtergrond in de accountancy en finance. In mijn rol stuur ik de afdelingen Communicatie, Facilities, Finance, HR, ICT en het Projectbureau aan.

Klant Contact Services

Samen sterk  

Veel verschillende mensen effectief laten samenwerken vind ik erg belangrijk. Een team dat voor elkaar opkomt en helpt. Daar krijg ik energie van! 

"De dynamiek van Klant Contact Services past bij mij. Ik heb veel verschillende afdelingen en deze diversiteit maakt het voor mij juist leuk. Geef mij maar een project, een planning en een actielijst. En dat maal drie. Dan ben ik in mijn element!"

Natuurlijk plannen

Fietsen in het Krugerpark, beren spotten in Canada of kamperen in Frankrijk. In mijn vrije tijd reis ik graag. Perfect voorbereid, strak tot op de minuut gepland. Ik wil niets missen. De natuur in trekken en mensen ontmoeten vind ik het mooiste aspect van reizen.
 

Plezier

Of ik nu reis of werk, ik heb altijd een doel voor ogen. Het pad uitstippelen, leren van fouten, opnieuw oriënteren en resultaten boeken. Daar word ik blij van. Zeker wanneer we samen naar hetzelfde eindpunt streven. Dit geeft mij veel plezier in mijn werk.

 

Patricia van der Velden

Klant Contact Services Meer over KCS Werken bij KCS

Meer over KCS Werken bij KCS
Ilse Nagtegaal
Ilse Nagtegaal
Klant Contact Specialist

Bij Klant Contact Services ...

Lees het verhaal van Ilse
Terug naar overzicht