Osman Bille

Ik ben in september 2015 begonnen bij Klant Contact Services in Amsterdam in de functie van teamleider. Dit op aanraden van een oud-collega die Klant Contact Services écht iets voor mij vond. Dat het achteraf zo’n match bleek te zijn is alleen maar mooi! Inmiddels ben ik locatieverantwoordelijke voor de locatie Leeuwarden.

Klant Contact Services

Pieken

In mijn werk ben ik eager. Ik haal graag het uiterste uit mezelf. Een gezonde combinatie tussen prestaties leveren en plezier maken. Ik ben resultaatgericht en ik krijg energie van het waarmaken van uitdagende doelen. Dit doe ik graag samen met anderen terwijl we ondertussen veel plezier met elkaar maken.

 

"Om te kunnen presteren moet je lekker in je vel zitten. Talent hebben is niet voldoende. Je moet elke dag hard werken en je best doen. Alleen dan volgen de mooiste prestaties en kan je je persoonlijk ontwikkelen. Een frisse en betrokken teamspirit is cruciaal!"

Voetbal

Ik voetbal al vanaf mijn vierde levensjaar. Tot mijn achttiende was ik topsporter bij ADO Den Haag en Sparta Rotterdam. Een mooie tijd. Niks mooiers dan tiki-taka-voetbal zoals Barcelona. Voetballen is mijn manier om lekker mijn hoofd leeg te maken en gewoon te genieten.

 

Dynamisch

Elke wedstrijd, tegenstander en situatie is weer anders en vraagt om een andere benadering. In een constant veranderende spelsituatie word je uitgedaagd om snel te anticiperen. Dit herken ik ook in mijn werk. Een actiegerichte houding en flexibele instelling is nodig om snel te kunnen handelen. Ik geniet dagelijks van deze uitdaging!

 

Osman Bille

Klant Contact Services Meer over KCS Werken bij KCS

Meer over KCS Werken bij KCS
Ilse Nagtegaal
Ilse Nagtegaal
Klant Contact Specialist

Bij Klant Contact Services ...

Lees het verhaal van Ilse
Terug naar overzicht