Mechteld Laane

In januari 2019 ben ik begonnen bij Klant Contact Services/Klant Contact Diensten als Client Service Manager. Ik ben verantwoordelijk voor de operatie en samen met de teamleiders zorg ik voor optimale resultaten (KPI’s) voor onze opdrachtgevers.

Klant Contact Diensten

Voordat ik bij KCS kwam heb ik bij onze opdrachtgevers gewerkt. Hierdoor kende ik de omgeving al goed voordat ik startte in mijn functie. Leuk weetje: ik ben mijn loopbaan ooit gestart bij KCS, als Klant Contact Specialist. Toen al hoopte ik ooit terug te komen bij dit fijne bedrijf. Dat is werkelijkheid geworden! 

"Het leuke aan KCS/KCD vind ik de dynamische omgeving en de directe maatschappelijke relevantie van het werk"

Samen met anderen iets organiseren vind ik leuk en geeft mij positieve energie. Ik leg de lat hoog en vind het prettig om met elkaar zichtbare resultaten te behalen. Het leuke aan KCS/KCD vind ik de dynamische omgeving en de directe maatschappelijke relevantie van het werk. Geen dag is hetzelfde. We helpen elke dag heel veel klanten door voor hun vragen een oplossing te bieden. En dat proberen we elke dag een beetje beter te doen. 

Ik ben van kinds af aan graag aan of op het water te vinden. Of het nu zeilen, kitesurfen, een rondje varen in een sloepje of kamperen langs het water is, ik word er echt blij van. Ik woon in de stad en vind de gezelligheid van de stad heel leuk, maar vind het ook heerlijk om buiten te zijn en te reizen binnen en buiten Nederland, als het maar actief en avontuurlijk is! 

Mechteld Laane

Klant Contact Diensten Meer over KCD Werken bij KCD

Meer over KCD Werken bij KCD
Patricia van der Velden
Patricia van der Velden
Manager Bedrijfsvoering

De dynamiek van Klant Conta...

Lees het verhaal van Patricia
Terug naar overzicht